Start Smiling – WordPress website – Scherp Online Thema

Start Smiling is een hecht team in Eindhoven die talloze mensen van een mooie glimlach voorziet. Dit doen ze met behulp van een onzichtbare beugel!

Wat was de vraag van de klant?

Frisse uitstraling

Een fris gebit zorgt voor een mooie glimlach. Natuurlijk moet de nieuwe website diezelfde frisheid uitstralen.

Leadgeneratie

Een belangrijk onderdeel van de website is het genereren van contactmomenten met potentiële clienten.

Toekomstbestendig en flexibel

Het team van Start Smiling wil de website zelf eenvoudig aan kunnen passen, zonder dat ze daarvoor steeds bij ons aan hoeven te kloppen.

Design thema

Start Smiling maakt gebruik van het Scherp Online WordPress thema wat inhoudt dat we binnen de kaders van ons eigen ontwerp moeten werken. Ondanks die kaders hebben we voldoende vrijheid om een mooie en frisse website neer te zetten.

Design fase


Naast het doorvoerven van de huisttijl, de juiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen kijken we ook naar de fuctionaliteiten. Zo is het prijsoverzicht een uniek onderdeel binnen deze website.

Responsive design


Natuurlijk is een naadloze en soepele ervaring op mobiele apparaten van groot belang voor een website als deze. Hij moet niet alleen schalen naar de juiste verhouding, maar ook de mogelijkheid bieden om snel te kunnen schakelen met je duim. Daarom hebben we de meest belangrijke functies op mobiel een andere plek gegeven dan op een desktop.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wesley Plugers
Co-Founder