HubSpot Commerce Hub



HubSpot Commerce Hub biedt je de tools om betalingen en verkoopprocessen in één systeem te beheren. Dit betekent minder administratieve last, snellere verkopen en een betere klantervaring door alles te centraliseren. Het systeem is volledig geïntegreerd met andere HubSpot-producten zoals de Marketing Hub, Sales Hub en Service Hub.

Met de Commerce Hub van HubSpot is het nu eindelijk mogelijk om ook al je offertes, betalingen en abonnementen te beheren.

Wesley Plugers Ondernemer
Wat is de HubSpot Commerce Hub?
  • Facturen opmaken en beheren

    Met HubSpot Commerce Hub stel je eenvoudig professionele facturen op die volledig geïntegreerd zijn met je CRM. Dit betekent dat alle klantinformatie automatisch wordt ingevuld, waardoor je tijd bespaart en minder fouten maakt. Elke factuur kan snel worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en bevat duidelijke betalingsinstructies, wat het betalingsproces eenvoudiger maakt voor je klanten.

  • Offertes aanmaken en accepteren

    Met de Commerce Hub creëer je offertes die klanten direct kunnen accepteren én betalen. Je hoeft niet langer handmatig offertes op te stellen of verschillende tools te gebruiken. Nadat een offerte is verstuurd, kan de klant deze in één klik goedkeuren, wat het verkoopproces aanzienlijk versnelt.

  • Betalingen verwerken

    HubSpot Commerce Hub maakt het eenvoudig om betalingen te accepteren via diverse betalingsmethoden, zoals creditcards en bankoverschrijvingen. Het is ook mogelijk een externe partij als Mollie te koppelen. De betalingen worden rechtstreeks in het CRM verwerkt, zodat je realtime inzicht hebt in de betalingsstatus van je klanten. Hierdoor schakel je snel bij eventuele betalingsproblemen of het versturen van herinneringen.

  • Abonnementen en terugkerende betalingen beheren

    Voor bedrijven die werken met abonnementsmodellen of terugkerende betalingen, biedt HubSpot Commerce Hub een oplossing. Je automatiseert eenvoudig facturering en betalingen, zodat je klanten altijd up-to-date zijn met hun betalingen. Dit is ideaal voor bedrijven die terugkerende inkomstenstromen willen beheren zonder handmatig in te grijpen.

  • Integratie met je CRM en andere tools

    Een van de grootste voordelen van HubSpot Commerce Hub is de naadloze integratie met je CRM en andere HubSpot-tools zoals de Sales Hub en Marketing Hub. Hierdoor werk je altijd met up-to-date informatie en kun je de hele klantreis volgen, van lead tot betaling. Deze integratie zorgt ervoor dat al je verkoop- en marketinginspanningen op elkaar zijn afgestemd, wat leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering.

De voordelen van HubSpot Commerce Hub

Wil jij nóg betere service verlenen aan je nieuwe en bestaande klanten? Kies voor de Commerce Hub van HubSpot!

Eenvoudig proces van lead naar betaling

Vereenvoudig en automatiseer elk aspect van het verkoopproces, van eerste offerte tot betaling, zonder handmatige verwerking.


Geen gedoe met integraties

Alles is binnen HubSpot geïntegreerd, zodat je niet hoeft te schakelen tussen verschillende platforms.


Abonnementsbeheer

Perfect voor bedrijven die werken met terugkerende inkomstenmodellen. Je kunt alles automatiseren en beheren via het platform..

“De samenwerking met Scherp Online is fantastisch! Ze helpen en begeleiden ons met onze website, die ze in het begin van onze samenwerking helemaal hebben aangepast aan onze nieuwe huisstijl. We zijn erg blij met de HubSpot – Salesforce integratie die Scherp Online heeft opgezet en de campagnes die ze ons hebben helpen maken. Terugkijkend op onze samenwerking van de afgelopen jaren is Scherp Online het bureau waar we mee willen samenwerken, ze zijn niet alleen experts in hun vakgebied maar ook een geweldige sparringpartner als het gaat om nieuwe ideeën.”

“Prettige no nonsense samenwerking, mensen in dienst met verstand van zaken. duidelijke afspraken en een goed resultaat. Ideaal. :-)” Wij hebben voor ABC e verschillende facetten van online marketing mogen uitvoeren van inbound marketing in combinatie met e-mail marketing tot aan advertising via Google en LinkedIn.

‘Scherp Online is bepalend voor ons succes doordat zij ons digitale marketing apparaat volledig uit handen nemen dmv zeer efficiënte SEO en SEA maar ook door samen met ons de strategie uit te zetten op basis van de resultaten! Effectief, prettige en snelle communicatie zitten in hun DNA. Dank voor alle support!’

“Scherponline is een professioneel bureau met deskundige medewerkers op het gebied van online marketing. Of het nu gaat om (het optimaliseren van) websites, SEO of SEA..De online specialisten verdiepen zich in jouw onderneming en geven duidelijke, onderbouwde adviezen. Een prettig bureau om mee samen te werken!”

“In eerste instantie wilde betere vindbaarheid in Google realiseren voor onze (potentiële) klanten en kandidaten. Later hebben we de samenwerking breder getrokken door Scherp Online onze website te laten maken en LinkedIn campagnes op te zetten. Hier zijn we zeer tevreden mee. Naast de specialistische werkzaamheden hebben denken ze mee en stellen ze kritische vragen. Dit ons ook weer aan het denken. Scherp Online is voor ons een echte partner die verder denkt dan binnen de kaders van het online marketing stuk.”

“Wij hebben de samenwerking met Scherp Online gedurende de jaren steeds verder uitgebouwd. Ze hebben ons (de communicatieafdeling) de basiskennis op het vlak van SEO bijgebracht. Wij hebben er vervolgens bewust voor gekozen om niet alles zelf te willen doen en kunnen maar juist de specialist in te zetten. Stap voor stap zetten we Kuijpers online steeds beter neer, als werkgever en als technisch specialist. Scherp Online is de laatste jaren enorm gegroeid, maar gelukkig zijn ze nog even professioneel, no-nonsense en gezellig als altijd!”

Ons HubSpot team

Profiel afbeelding van Piet ZweegersOndernemer

Piet Zweegers

Ondernemer
Profiel afbeelding van Roel van der MijdenOnline strateeg

Roel van der Mijden

Online strateeg
Profiel afbeelding van Wesley PlugersOndernemer

Wesley Plugers

Ondernemer
Profiel afbeelding van Laurens SmitSenior Online Strateeg

Laurens Smit

Senior Online Strateeg
Profiel afbeelding van Bram WijnhovenOnline strateeg

Bram Wijnhoven

Online strateeg
Profiel afbeelding van Sophie HodakOnline strateeg

Sophie Hodak

Online strateeg
Profiel afbeelding van Doris VerhappenOnline strateeg

Doris Verhappen

Online strateeg
Profiel afbeelding van Suzan NievergeldOnline Strateeg

Suzan Nievergeld

Online Strateeg
Profiel afbeelding van Dennis KornuytOnline strateeg

Dennis Kornuyt

Online strateeg
Profiel afbeelding van Wouter van KemenadeOnline Strateeg

Wouter van Kemenade

Online Strateeg

Gerelateerde blogs

Team inspiratie
Hubspot 7 augustus 2024

Je HubSpot-portal opschonen?

Wesley Plugers
Wesley Plugers
meeting scherp online
Hubspot 18 april 2024

Wat is HubSpot? Maak kennis met dit alles-in-één platform.

Sophie Hodak
Sophie Hodak

Samenwerken? Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen voor jouw online groei of vraagstuk?

Piet Zweegers
Oprichter

Gratis demo?
Vraag een gratis demo aan en maak kennis met de kracht van HubSpot.

Sophie
Hubspot specialist

Haal jij het maximale uit HubSpot?
Wij brengen de kansen in kaart tijdens een gratis account scan.

Sophie
Hubspot specialist